Ingyenes étkezések és egyéb előnyök amit a Restu tartogat számodra!


Kifizetjük a vacsorádat, felfedezzük hogy hol dolgoznak a legjobb, legfrissebb összetevőkkel, és megmutatjuk az éttermekről a véleményeket cenzúra nélkül. Honlapunk tele van egyedi eszközökkel, amit máshol nem találsz meg. Tudtad rólunk?

Értékelések, melyek őszinték mint egy kisgyerek

Néha nehéz megállapítani hogy a vélemények valósak-e, vagy azt a PR részleg befolyásolja. Mi ezért alakítottunk ki egy részt a felhasználói véleményeknek. Nem fizetett hízelgések, de igazi tapasztalatok valódi vendégektől, akik elmondják hogy éppen, hol ették a legropogósabb krumpli, melyik belső építészeti megoldás tetszett nekik vagy akár azt hogy, hol vannak a legszebb pincérnők. Minden őszinte véleményt extra kredittel jutalmazunk, amelyet aztán egy finom vacsorára vagy ebédre válthatsz.

Gyűjts kreditpontokat!

A mi rendszerünk segítségével, úgy élvezheted az ételeket, hogy a pénztárcádat elő sem kell venned a zsebedből. Nagyon egyszerű, csak regisztrálj és máris 50 ponttal gazdagabb leszel. Ezek után több fajta módon is összegyűjtheted a krediteket: asztalfoglalással, véleményezéssel, barátok meghívásával vagy akár becsekkolással. Figyelem, mert a kreditpontok 90 nap alatt lejárnak, de egyszerűen egy új foglalás létrehozásával megtudod hosszabbítani a felhasználási idejét. Már az első 300 kredit után egy vouchert adunk ajándékba, amit egy ingyenes vacsorára rögtön be is válthatsz.

TIPP! Melyik azok az éttermek ahol a voucheredet felhasználhatod? Itt megtalálod őket.

#restu #funkciók #előnyök #kreditpontok #vélemények

FRISS HÍREK
KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN
No tags yet.