A Krúdy Vendéglő heti menüje elérhető minden hétköznap déltől!

Heti menünk minden nap déltől: 890 Ft / előfizetéssel 790 Ft
(Március 20-Március 24-ig)
Hétfő: Francia hagymaleves A: Sertés java Holstein-módra rizzsel B: Zöldségtempúra hasábburgonyával
Kedd: Tavaszi zöldségkrémleves A: Bolognai csirkemell hasábburgonyával B: Zöldbabfőzelék sajtosropogóssal
Szerda: Gombaleves A: Zúzapörkölt tarhonyával B: Gyulai töltött borda rizzsel
Csütörtök: Minestroneleves A: Rántott csibemáj petrezselymes burgonyával B: Fasírt hagymás törtburgonyával
Péntek: Csontleves A: Rántott csirkecombfilé rizi-bizivel B: Sajttal töltött gomba hasábburgonyával, tartárral
(Március 13-Március 17-ig)
Hétfő: Karfiolgulyás A: Bolognai spagetti / B: Csirkés zöldborsórizottó
Kedd: Csurgatott tojásleves A: Nyitrai sertésborda hasábburgonyával / B: Sertésjava Budapest módra rizzsel
Csütörtök: Zöldborsóleves A: Mogyorós csirkecsíkok burgonyapürével / B: Rántott gomba rizzsel, tartárral
Péntek: Csontleves A: Rántott csirkecombfilé rizi-bizivel / B: Tagliatelle tejszínes vadgombamártással
(Február 27-Március 3-ig)
Hétfő: Lencsegulyás A: Orosházi töltött borda rizzsel / B: Bakonyi jércefalatok galuskával
Kedd: Zellerkrémleves fűszeres krutonnal A: Kentucky csirkecomb steakburgonyával / B: Zöldbabfőzelék pörkölttel
Szerda: Kapros jérceraguleves A: Sült oldalas hagymás törtburgonyával és házi csalamádéval / B: Rántott camambert rizzsel, áfonyával
Csütörtök: Csontleves A: Rántott harcsafilé Remoulade-mártással / B: Egyszerű túrófánk baracklekvárral
Péntek: Gyömbéres narancskrémleves pirított kaláccsal A: Roston csirkecombfilé gombás rizzsel / B: Négysajtos penne