Japánspecialista Klub


Végre beköszöntött a tavasz, ezért a Japánspecialista Klubnak egy nagyon aktuális témát választottunk: a Sakurát, azaz a cseresznyevirágzást. Dr. Vihar Judit, a Magyar-Japán Baráti Társaság elnöke klubestünkön arról fog mesélni, hogy miért is fontos Japánban a Sakura, milyen tradíciója van, milyen ételeket esznek ilyenkor az emberek és mi köthető egyáltalán ehhez az időszakhoz. Az esten Vörös Attila, az Intercooperation vezetője a menünek megfelelő japán italok kóstolójával járul hozzá a jó hangulathoz.

MENÜ:

Előétel: Wakame Sunomono, Edamame, Agedashi tofu

Főfogás / Bento: Spicy negi maguro maki, Ebi tempura maki, Budapest maki, Kevert saláta yuzu szósszal, Tempura válogatás, Tamago, Párolt sertés tarja osakai módon, hajdina ágyon, Miso leves

Desszert: Mochi

A rendezvényre 25 és 50 év közötti egyedülálló nőket és férfiakat várunk.

Jelentkezz a rendezveny@sushisei.hu email címen!

A részvételi díj: 7500 Ft/fő, mely tartalmazza a vacsorát és a szaké kóstolót is

Dátum: 2017. március 29.

HELYSZÍN: Sushi Sei Étterem 1036, Budapest, Bécsi út 58.http://www.sushisei.hu/

A helyek száma korlátozott, ezért azon személyek vehetnek részt a programon, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és befizették a részvételi díjat. A befizetést teljesítheti átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel illetve bankkártyával. 2017. március 27-e 12.00 óráig lehet jelentkezni. A klubestet minimum 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg!

Várunk mindenkit szeretettel!

#sushi #program #kreatív #tavasz #sei #japan #klubest

FRISS HÍREK
KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN
No tags yet.