Ne feledjétek kipróbálni a Ristorante Krízia valamelyik új, remek nyári fogását!

Az izgalmas finomságokat Graziano mesterszakácsu saját receptje alapján varázsolja a tányérra!

 

 

GRILLEZETT FARKASSÜGÉR FILÉ SPIRÁL REBARBARÁVAL
spirale di branzino e rabarbaro alla griglia ...
grilled sea bas filet brochette with rhubarb
2230 HUF

 

REBARBARÁS RAVIOLI LAZAC TATÁRRAL TÖLTÖTT GYÖMBÉRES, LIMOS SZÓSSZAL
ravioli al rabarbaro con tartara di salmone al lime e ginger
rhubarb ravioli with salmon tartare in lime and ginger sauce
3600 HUF

 

KACSAMELL REBARBARÁS, ERDEIGYÜMÖLCSÖS SZÓSSZAL
petto d’anatra al rabarbaro e frutti di bosco
duck breast with rhubarb and berries sauce

4580 HUF

 

ERDEIGYÖMÖLCSÖK REBARBARA SZORBÉVAL, SZEZÁMBUNDÁBAN
frutti di bosco con sorbetto al rabarbaro e croccantino al sesamo
berries with rhubarb sorbet and sesame brittle
1800 HUF

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FRISS HÍREK
Please reload

KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN