Ne feledjétek kipróbálni a Ristorante Krízia valamelyik új, remek nyári fogását!


Az izgalmas finomságokat Graziano mesterszakácsu saját receptje alapján varázsolja a tányérra!

GRILLEZETT FARKASSÜGÉR FILÉ SPIRÁL REBARBARÁVAL spirale di branzino e rabarbaro alla griglia ... grilled sea bas filet brochette with rhubarb 2230 HUF

REBARBARÁS RAVIOLI LAZAC TATÁRRAL TÖLTÖTT GYÖMBÉRES, LIMOS SZÓSSZAL ravioli al rabarbaro con tartara di salmone al lime e ginger rhubarb ravioli with salmon tartare in lime and ginger sauce 3600 HUF

KACSAMELL REBARBARÁS, ERDEIGYÜMÖLCSÖS SZÓSSZAL petto d’anatra al rabarbaro e frutti di bosco duck breast with rhubarb and berries sauce 4580 HUF

ERDEIGYÖMÖLCSÖK REBARBARA SZORBÉVAL, SZEZÁMBUNDÁBAN frutti di bosco con sorbetto al rabarbaro e croccantino al sesamo berries with rhubarb sorbet and sesame brittle 1800 HUF

#rebarbara #sügér #nyár #ristorante #krízia #lazac

FRISS HÍREK
KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN
No tags yet.