Színházmenü a Brasserie & Atrium-ban!
A Corinthia Hotel Budapestből néhány perc sétával elérhető Budapest színházainak krémje. Vacsorázzon nálunk a darab kezdete előtt vagy után, és a parkolással sem kell törődnie mert öt órát biztosítunk a szálloda garázsában.

Elérhető 17.30 és 19.00 valamint 21:30 és 23:00 között
ELŐÉTELEK
Ricottás és parajos francia lepény salátalevelekkel (G,E,P,D,N,M)
Füstölt pisztráng buggyantott tojással, magvas mustár dresszinggel, újhagymával és chia maggal (E,F,P,S,N,C,M)
Zöldspárga krémleves sült bugonyanudlival és ropogós szalonnával (G,E,P,D,N)
FŐÉTELEK
Serpenyőben sült csirkemell suprême füstölt burgonyapürével és szezonális zöldségekkel (P,D,N)
Lávakövön sült marha hamburger, amerikai káposztasalátával és hasábburgonyával (G,E,P,D,N)
Zöldborsó rizottó zöldségekkel és napon szárított paradicsommal (P,D,N)
DESSZERTEK
“Eton mess” eper- és vaníliahab csokoládéburokban, vanília szósz, habcsók (G,E,P,D,N)
Citrusos crème brûlée fahéjjal, ánizzsal és kardamommal (E,P,D,N)
Somlói galuska csokoládémártással (G,E,P,D,N)
SOMMELIER VÁLOGATÁSA
Fehérbor Magyaroszágról
Sauska Furmint 2015, Tokaj – Hegyalja
1500 Ft/pohár
Vörösbor Magyaroszágról
Trieber Kadarka 2012, Szekszárd
1800 Ft/pohár
Desszertbor Magyaroszágról
Késői szüretelésű Sárgamuskotály 2014,
Tokaj – Hegyalja
1700 Ft/pohár
ÁR:
KÉT FOGÁSOS MENÜ 3700 Ft vagy HÁROM FOGÁSOS MENÜ 4900 Ft
Kérem tájékoztassa a személyzetet, amennyiben speciális ételérzékenysége van!
A feltüntetett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel. A teljes összegből a személyzet tagjai részesülnek.
#2017 #corinthia #brasserie #atrium #budapest #special #színházmenü #sommelier