Borvacsora Ifjabb Dúzsi Tamással a Budai Gesztenéyben!

A legfrissebb szüretből Márton-napi rosé, és újbor, Pentaton, Grabóc, Syrah válogatás, libás ételek, és ifj. Dúzsi Tamás, aki korosztálya egyik vezető tehetsége.

A Dúzsi családban az öt gyermek közül Ifjabb Dúzsi Tamást ragadta magával legjobban a szőlőművelés szeretete. 
Tamás az egyetem elvégzése után először Geisenheimben, majd Montpellier-ben és Portugáliában ismerkedett tovább a borkészítéssel. 

A jelenleg 17 hektárral rendelkező pincészetnél szerves részét képzi a szőlő művelésének és apjával közösen készítik a borokat.
A legfrissebb szüretből Márton-napi rosé, és újbor, Pentaton, Grabóc, Syrah válogatás, libás ételek, és ifj. Dúzsi Tamás, aki korosztálya egyik vezető tehetsége.

Tamás mesél nekünk arról, hogy miért készítenek 12-féle Rosé-t, hogyan lett a Magyar - Portugál Kereskedelmi Kamara Nagykövete, miért hívják meg zsűrinek a legnagyobb nemzetközi borversenyekre, és csak New Yorkban miért tart 46 étterem/ borbár Dúzsi borokat.

 

Időpont: November 23. 19:00-22:00

Az ár tartalmazza a 6+1 fogásos vacsora és borsor árát valamint, az ásványvízfogyasztást.

Előfoglalási kedvezményes ár: 15 000 Ft/ fő november 12-ig foglalva.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FRISS HÍREK
Please reload

KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN