Szeretettel vár a Buda Gourmet Bistro Húsvét idején is!


Március 30. (Péntek): Nagypénteki ebéd: 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő Március 30. (Péntek): Nagypénteki vacsora: 18:00 - 22:00 :3490,-Ft/fő Március 31. (Szombat): Húsvéti ebéd: 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő Március 31. (Szombat): Húsvéti vacsora: 18:00 - 22:00 :3490,-Ft/fő Április 1.: Húsvéti Brunch (Vasárnap): 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő Április 1. (Vasárnap): Húsvéti vacsora: 18:00 - 22:00 :3490,-Ft/fő Április 2. (Hétfő): Húsvéti ebéd: 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő Április 2. (Hétfő): Húsvéti vacsora: 12:00 - 16:00 :3490,-Ft/fő 6 év alatti gyermekeknek: ingyenes 6 és 12 éves kor között: 1 750 Ft/fő Korlátlan italfogyasztás: +2500 Ft/fő. Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek. Svédasztalos kínálat: Előételek: -Húsvéti vegyes ízelítő (Nyúlpástétom, tormás füstölt csülök, füstölt tarja, tojáskrém) -Tojássaláta -Medvehagymás nyúlmáj -Húsvéti sárgatúró hónapos retekkel -Magyar camembert sajt medvehagyma pestóval -Helyben sült kalács, mini pékáru -Tépett bárány rilette kovászos uborka salsával Levesek: -Lencseleves omlós bárány hússal, rozmaringos tejföllel -Medvehagyma krémleves burgonyagombóccal -Gyöngytyúk erőleves, sózott fekete retekkel Főételek: -Eszterházy nyúlgombóc medvehagymás vajas burgonyával -Ropogós csülök, tormás zeller krémmel és pászka gombóccal -Lazac tallér spenóttal mozzarellával sütve snidlinges párolt rizzsel -Csirkecomb kemencében sütve, kakukkfüves párizsi répával -Csirkemell steak kápia mártással, sült burgonyával -Szűzpecsenye cukkínis lecsóval, rösti golyókkal -Bárány lapocka tokajis alma szósszal és zöldséges tarhonya rétessel Grill: -Helyben készült bárány kolbász -Rozmaringos joghurtban pácolt csirkemell filé -Füstölt főtt tarja vaslapon sütve tormával -Csevapcsicsa Extra grill ajánlatunk: +1250 Ft -Nyúlgerinc zöldfűszerekkel pácolva -Bárány french racks -Ráknyárs Desszertek: -Házi túrógombóc édes tejfellel -Meggyes krémsajtos répatorta -Fehér csokoládé mousse karamellás kalács morzsával -Epres tiramisu -Rebarbarás rizspuding, habcsók morzsával Asztalfoglalás: +36 1 273-2709 info@budagourmet.hu

#2018 #húsvét #budagourmet #április #tavasz #buda #óbuda

FRISS HÍREK
KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN
No tags yet.