Libavacsora osztrák módra a Budai Gesztenyésben!

A Márton - napi forgatagra minden évben nagyon készülnek, hiszen ilyenkor 10 napon keresztül modern libás ételeket lehet náluk kóstolni a legfinomabb borok társaságában.

Idén úgy gondoltuk, hogy átnézünk a szomszédos Ausztriába, hogy onnan merítsünk ötletet hagyományos és modern libás fogások elkészítésére.

November 8-án indulunk, mikor is vendégünk lesz a Kisbécs - osztrák borok szakértője, akivel közösen egy 6 tételes borvacsorán keresztül mutatjuk be az autentikus osztrák konyha libás fogásait és a hozzájuk illő borok harmóniáját.

Ausztria az elmúlt évtized borszakmai üstököse, saját szőlőfajtáival remekül halad a nemzetközi színtéren is. Lesz tehát igazi zöldveltelini, rajnai rizling, Márton- napi újbor Zweigelt Rosé, és kései Chardonnay.

Az alábbi borokkal készülünk:
Esterhazy Grüner Veltliner Classic 2017
Amouse bouche

Pfaffl Zweigelt Rosé 2018
Sós gesztenye mousse házi füstölt libamell és libamáj ecettel

Eichinger Riesling Strassental 2017
Fekete libaleves lestyános palacsintával és kacsa nyelvvel

Igler Zweigelt 2015
Áfonyás kacsamáj pite vörösboros céklával

Prieler Blaufrankisch Johanneshöhe 2015
Liba melle káposztás lila gnocchival, pirított kakóval

Feiler - Artinger Chardonnay Auslese 2017
Amerikai sütőtök pite diógrillázzsal

A vacsora ára 15 900 Ft, mely tartalmazza az exkluzív 5+1 fogásos étel- bor párosítást és ásványvizet. November 2-ig az előfoglalók számára csak 14 500 Ft.

Regisztráció: 
sales@budaigesztenyes.hu // 3630-653-46-73
attila@kisbecs.hu // 0620-549-5120

Utaláshoz
GesztenyésUdvar Vendéglátóipari Kft. 
Banszámlaszám: Raiffaisen: 12010453-01588892-00100000
IBAN : HU38

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FRISS HÍREK
Please reload

KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN