Libavacsora osztrák módra a Budai Gesztenyésben!


A Márton - napi forgatagra minden évben nagyon készülnek, hiszen ilyenkor 10 napon keresztül modern libás ételeket lehet náluk kóstolni a legfinomabb borok társaságában. Idén úgy gondoltuk, hogy átnézünk a szomszédos Ausztriába, hogy onnan merítsünk ötletet hagyományos és modern libás fogások elkészítésére. November 8-án indulunk, mikor is vendégünk lesz a Kisbécs - osztrák borok szakértője, akivel közösen egy 6 tételes borvacsorán keresztül mutatjuk be az autentikus osztrák konyha libás fogásait és a hozzájuk illő borok harmóniáját. Ausztria az elmúlt évtized borszakmai üstököse, saját szőlőfajtáival remekül halad a nemzetközi színtéren is. Lesz tehát igazi zöldveltelini, rajnai rizling, Márton- napi újbor Zweigelt Rosé, és kései Chardonnay. Az alábbi borokkal készülünk: Esterhazy Grüner Veltliner Classic 2017 Amouse bouche Pfaffl Zweigelt Rosé 2018 Sós gesztenye mousse házi füstölt libamell és libamáj ecettel Eichinger Riesling Strassental 2017 Fekete libaleves lestyános palacsintával és kacsa nyelvvel Igler Zweigelt 2015 Áfonyás kacsamáj pite vörösboros céklával Prieler Blaufrankisch Johanneshöhe 2015 Liba melle káposztás lila gnocchival, pirított kakóval Feiler - Artinger Chardonnay Auslese 2017 Amerikai sütőtök pite diógrillázzsal A vacsora ára 15 900 Ft, mely tartalmazza az exkluzív 5+1 fogásos étel- bor párosítást és ásványvizet. November 2-ig az előfoglalók számára csak 14 500 Ft. Regisztráció: sales@budaigesztenyes.hu // 3630-653-46-73 attila@kisbecs.hu // 0620-549-5120 Utaláshoz GesztenyésUdvar Vendéglátóipari Kft. Banszámlaszám: Raiffaisen: 12010453-01588892-00100000 IBAN : HU38

#libanapok #2018 #budaigesztenyés #osztrák #ausztria

FRISS HÍREK
KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN
No tags yet.