A Jardinette bemutatja: DJ Radnai Előszilveszteri házibuli december 28-án!


Miért kéne december 31-ig várni a bulival? Ez az év megérdemli, hogy akár duplán is megünnepeljük! Csatlakozzatok december 28-án a 2018-as év legütősebb előszilveszterére, kizárólag a Jardinette-ben!

Úgy bizony, idén sem maradhat el a nagy sikerű Jardinette előszilveszter, szokásaikhoz híven pedig ismét Radnai Pétert kérték fel, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a maximumra pörgesse az este hangulatát!

Ha a zene és a tánc nem lenne elég, egy különleges büféasztal is vár titeket, amit az elmúlt év legnépszerűbb Jardinette fogásaiból állítottak össze! Ne habozzatok, várnak az ínyenc ételek és a fergeteges előszilveszteri buli december 28-án a Jardinette (Budapest)-ben!

Program: 19:00 – 21:00: Büfé Vacsora 2018-as év legfinomabb Jardinette fogásaival 21:00 – 22:00: Warm-up DJ Radnaival 2018 legjobb Előszilveszterére! A bemelegítéshez segít egy pohár forralt bor és tüzes sült gesztenye a Jardinette kertjében. 22:00-től hajnalig: Házibuli a legnagyobb hazai és világslágerekkel

Az este hangulatfelelőse: DJ Radnai Az italokat szolgáltatja: a Jardinette Bárja és Habzóboros pincéje

Időpont: 2018. december 28. 19:00-tól Helyszín: Jardinette, 1112 Budapest, Németvölgyi út 136. Jelentkezés és asztalfoglalás a +361 248-1652 telefonon vagy az alábbi asztalfoglalás gombra kattintva.

Fontos! Ülőhelyek a vacsorához korlátozott számban állnak rendelkezésre, az asztalfoglalás jelentkezési sorrendben történik. Kérjük az asztalokat 20:00-ig elfoglalni, ezt követően nem tudjuk az ülőhelyeket garantálni. Az úgy nevezett sétáló belépőkre korlátlanul van lehetőség a helyszínen.

Várunk mindenkit sok szeretettel! Radnai Péter (DJ Radnai) és Kálmán Zoltán (Jardinette)

Belépő: 2 500,- Ft Büfé vacsora ára: 6 490,- Ft

A belépő érkezéskor a helyszínen is fizethető, ára tartalmazza a bemelegítő pohár forralt- vagy habzóbort és a sült gesztenyét. Érkezéskor lehetőség van jegyet váltani a büfé vacsorára is.

#előszilveszter #buli #hangulat #budadapest #2018 #december

FRISS HÍREK
KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN
No tags yet.