Megnyitotta kapuit a Hilton Budapest szálloda vadonatúj vendéglátó egysége a LÁNG Bistro & Grill


Nemzetközi és magyaros bisztró fogásokkal, grill ételekkel, magyar és nemzetközi borkínálattal és páratlan kilátással várják a kedves vendégeket.

A páratlanul gazdag „Hilton Breakfast" reggeli, a minden igényt kielégítő á la carte ebéd-és vacsoramenü illetve a megújult hétvégi brunch-kínálat mind a szállóvendégek számára, mind a városban tartózkodóknak ellenállhatatlan étkezési lehetőségeket jelentenek.

A Hilton Budapest a Budai Várnegyedben, a Mátyás templom és a Halászbástya közvetlen szomszédságában található 10 percnyire a városközponttól.

A történelmi környezet megóvása érdekében a Budai Vár területe sorompókkal védett. A Hilton Budapest szálloda és a LÁNG Bistro & Grill étterem vendégeinek 3 órára biztosítja a behajtást és parkolást a Budai Vár területén.

Az étterem vacsora és vasárnapi büféebéd vendégei a foglaltság függvényében 3 órán keresztül ingyenesen parkolhatnak a Hilton Budapest szálloda garázsában is. Előzetes helyfoglalás nem lehetséges. Amennyiben a garázs megtelik, a 3 óra ingyenes parkolást a Budai Vár területén belül biztosítják.

#2019 #új #budaivár #brunch #kilátás #duna

FRISS HÍREK
KERESÉS CÍMKÉK ALAPJÁN
No tags yet.